loading...
P30 Programmer | پی سی برنامه نویس | آموزش برنامه نویسی | دانلود پروژه برنامه نویسی | دانلود نرم افزار و بازی | کلیپ |
admin بازدید : 314 یکشنبه 06 مرداد 1392 نظرات (0)

 

در این پست فیلم آموزش برنامه نویسی سی شارپ ۲۰۰۵ به زبان فارسی را برای کاربران عزیز سایت سورس ایران آماده نموده ایم.

 

 

مباحثی که در این دوره فرا خواهید گرفت :

- آشنایی با نصب نرم افزار C#.Net

- آشنایی با محیط C#.Net

- آشنایی دستورات شرطی در C#.Net

- آشنایی با حلقه ها

- آشنایی با Windows Application ها

- آشنایی با رویدادها در سی شارپ

- آشنایی با کد نویسی در محیط سی شارپ

- آشنایی با خواص Button ها و TextBox ها

- آشنایی با خواص برخی از اشیاء در سی شارپ

- آشنایی با خواص برخی از اشیاء در #C

- آشنایی با برخی اشیاء در سی شارپ

- آشنایی با برخی اشیاء در سی شارپ

- آشنایی با برخی اشیاء در سی شارپ

- آشنایی با برخی اشیاء در سی شارپ

- آشنایی کنترل Timer

- آشنایی با کنترل های Dialog

- آشنایی با کنترل های MessageBox

- آموزش ساخت منو در سی شارپ

- آموزش کار با آرایه ها در سی شارپ

- رشته ها و توابع مربوطه در #C

- آشنایی با توابع در سی شارپ

- آرایه ها به عنوان ورودی توابع در سی شارپ

- برنامه های چند فرمه و MDI فرم ها

- آشنایی با رویدادهای موس و کیبرد در سی شارپ

- آشنایی با رویدادهای صفحه کلید در سی شارپ

- گرافیک در زبان برنامه نویسی سی شارپ

- آموزش رسم اشکال در سی شارپ

- چاپ و دیالوگ های آن در سی شارپ

- آشنایی با فایل ها در سی شارپ

- آشنایی کنترل های مولتی مدیا در سی شارپ

- اداره کردن استثناء ها در سی شارپ

- آشنایی با دیتابیس ها و طریق اتصال آن با سی شارپ

 

 

 

 

آشنائی با زبان برنامه نویسی #C  :

مایکروسافت در مصاف با جاوا، بدنبال ارائه یک زبان کامل بود که سایه جاوا را در میادین برنامه نویسی کم رنگ تر نماید. شاید بهمین دلیل باشد که #C را ایجاد کرد. شباهت های بین دو زبان بسیار چشمگیر است. مایکروسافت در رابطه با میزان استفاده و گسترش زبان فوق بسیار خوشبین بوده و امیدوار است بسرعت زبان فوق گستردگی و مقبولیتی به مراتب بیشتر از جاوا را نزد پیاده کنندگان نرم افزار پیدا کند.

با توجه به نقش محوری این زبان، از آن بعنوان مادر زبانهای برنامه نویسی در دات نت نام برده می شود. مورد فوق به تنهائی، می تواند دلیل قانع کننده ای برای یادگیری این زبان باشد، ولی دلایل متعدد دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می گردد.

مطرح شدن بعنوان یک استاندارد صنعتی
انجمن تولیدکنندگان کامپیوتر اروپا (ECMA) زبان #C را در سوم اکتبر سال ۲۰۰۱ بعنوان یک استاندارد پذیرفته (ECMA-334) و بدنبال آن تلاش های وسیعی برای کسب گواهی ISO نیز انجام شده است. زبان فوق در ابتدا توسط شرکت مایکروسافت و بعنوان بخشی از دات نت پیاده سازی و بلافاصله پس از آن توسط شرکت های اینتل، هیولیت پاکارد و مایکروسافت مشترکا، جهت استاندارسازی پیشنهاد گردید.

زبان #C بگونه ای طراحی شده است که نه تنها وابستگی به یک Platform خاص را ندارد، بلکه در اغلب موارد وابستگی RunTime نیز ندارد. کامپایلر #C می تواند بر روی هر نوع معماری سخت افزاری طراحی و اجرا گردد. در برخی از نسخه های اولیه کامپایلر زبان فوق که توسط برخی از شرکت های جانبی ارائه شده است، کدهای #C را به بایت کدهای جاوا کمپایل می کنند. یکی از چنین کامپایلرهائی را می توان در سایت Halcyonsoft.com مشاهده نمود. بنابراین کدهای #C براحتی قابلیت حمل بر روی محیط های متفاوت را دارا خواهند بود.

مشخصات تعریف شده زبان #C با سایر استاندارهای تعریف شده ECMA نظیر (ECMA-335) CLI (Common Language Infrastructure) بخوبی مطابقت می نمایند. CLI قلب و روح دات نت و CLR(Common Language Runtime) است. اولین نسخه از کامپایلر زبان #C که از CLI استفاده می کند، NET Framwork. مایکروسافت است.

با توجه به موارد گفته شده، مشخص می گردد که این زبان بسرعت بسمت استاندارد شدن حرکت و با تایید استانداردهای مربوطه از طرف انجمن های معتبر بین المللی و حمایت فراگیر شرکت های معتبر کامپیوتری در دنیا مسیر خود را بسمت جهانی شدن بخوبی طی می نماید.

 

#C چیست ؟

طراحان زبان #C با تاکید و الگوبرداری مناسب از مزایای زبانهائی نظیر ++C، C و جاوا و نادیده گرفتن برخی از امکانات تامل برانگیز و کم استفاده شده در هر یک از زبانهای فوق، یک زبان برنامه نویسی مدرن شی گراء را طراحی کرده اند. در مواردی، برخی از ویژگی های استفاده نشده و درست درک نشده در هر یک از زبانهای گفته شده، حذف و یا با اعمال کنترل های لازم بر روی آنها، زمینه ایجاد یک زبان آسان و ایمن برای اغلب پیاده کنندگان نرم افزار بوجود آمده است. مثلا C و ++C می توانند مستقیما با استفاده از اشاره گرها عملیات دلخواه خود را در حافظه انجام دهند. وجود توانائی فوق برای نوشتن برنامه های کامپیوتری با کارائی بالا ضرورت اساسی دارد. اما در صورتیکه عملیاتی اینچنین بدرستی کنترل و هدایت نگردند، خود می تواند باعث بروز مسائل (Bugs) بیشماری گردد.

طراحان زبان #C، با درک اهمیت موضوع فوق، این ویژگی را کماکان در آن گنجانده ولی بمنظور ممانعت از استفاده نادرست و ایجاد اطمینان های لازم مسئله حفاظت نیز مورد توجه قرار گرفته است. جهت استفاده از ویژگی فوق، برنامه نویسان می بایست با صراحت و به روشنی خواسته خود را از طریق استفاده از Keyword های مربوطه اعلان نمایند( فراخوانی یک توانائی و استفاده از آن).

#C بعنوان یک زبان شی گراء عالی است. این زبان First-Class را برای مفهوم Property (Data Member) بهمراه سایر خصائص عمومی برنامه نویسی شی گراء حمایت می کند. در C و ++C و جاوا یک متد get/set اغلب برای دستیابی به ویژگی های هر Property استفاده می گردد. CLI همچنان تعریف Property را به متدهای get/ser ترجمه کرده تا بدین طریق بتواند دارای حداکثر ارتباط متقابل با سایر زبانهای برنامه نویسی باشد. #C بصورت فطری Events ، Declared Value، Reference Type ، Operator Overloading را نیز حمایت می کند.

 

 


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام قسمت سایت مشکل داره؟
    شما در چه رده سنی می باشید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 927
  • کل نظرات : 16
  • افراد آنلاین : 128
  • تعداد اعضا : 1600
  • آی پی امروز : 295
  • آی پی دیروز : 123
  • بازدید امروز : 578
  • باردید دیروز : 337
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,515
  • بازدید ماه : 1,515
  • بازدید سال : 54,695
  • بازدید کلی : 940,690